Login / Register
0
Search Menu

Όροι Χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης Ιστότοπου

Καλωσήλθατε στον Ιστότοπο της επιχείρησης «Τζάννε Ευφροσύνη». Παρακαλούμε, προτού επισκεφθείτε ή χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας, διαβάστε προσεχτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης που ακολουθούν. Κάθε πρόσβαση από μέρους σας στο περιεχόμενο που θα βρείτε στον ιστότοπο Elviva Fashion και κάθε χρήση αυτού υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης. Εφόσον επιλέξετε να επισκεφθείτε ή να κάνετε χρήση του ιστότοπού μας, τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει, ότι έχετε κατανοήσει και ότι συμφωνείτε απολύτως με τους Όρους Χρήσης του συγκεκριμένου ιστότοπου.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου προστατεύεται από τις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας διατάξεις και είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της επιχείρησης. Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου δεν μπορεί να αντιγραφεί, παρά μόνον για μη εμπορική προσωπική χρήση, με κάθε επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της επιχείρησης, και συνεπώς δεν μπορεί να αντιγραφεί περαιτέρω, να αναπαραχθεί ή να αναδιανεμηθεί με άλλο τρόπο. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προσωπικά Δεδομένα

Η επιχείρηση ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς σε φόρμες επικοινωνίας, παραγγελίας ή ενημερωτικού δελτίου (newsletter). Κατά την τοποθέτηση μίας παραγγελίας μέσω του ιστότοπού μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από τον χρήστη προσωπικών δεδομένων που θα επιτρέψουν εν συνεχεία στην επιχείρησή μας να επεξεργαστεί την εν λόγω παραγγελία. Οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο, βάσει των επιταγών του Νόμου 2472/1997 περί «Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», των αποφάσεων και κανονισμών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η επιχείρηση υπεύθυνα δηλώνει ότι οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται αποκλειστικά για σκοπούς που συνδέονται άμεσα με την εξυπηρέτηση των παραγγελιών προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του ιστότοπού μας, και δεν θα εκτείνεται πέραν του αναγκαίου για αυτό σκοπού. Η επιχείρηση δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και/ή τις αρμόδιες Αρχές.

Περιορισμός Ευθύνης

Η επιχείρησή μας έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εμφανίσει με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα διατιθέμενα προϊόντα με χρήση φωτογραφιών, περιγραφών και άλλων μέσων. Ωστόσο, ο ιστότοπος αυτός ενδέχεται να περιέχει τυπογραφικά, αριθμητικά και οπτικά σφάλματα. Η επιχείρησή μας δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα ιστότοπο. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με την εσφαλμένη χρήση του προϊόντος από τον πελάτη. Εάν ο πελάτης είναι επαγγελματίας ή αν τα προϊόντα προορίζονται εξ ολοκλήρου ή εν μέρει για επαγγελματικούς σκοπούς, η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε συνέπεια απορρέει από τη χρήση των προϊόντων στα πλαίσια των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του πελάτη, με άμεσο ή με έμμεσο τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο. Η ευθύνη της επιχείρησης περιορίζεται στην αξία των προϊόντων. 

Τιμές Προϊόντων

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στον ιστότοπο της επιχείρησης είναι τιμές λιανικής πώλησης και περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α. 24%, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους και αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη αποσταλθείσες παραγγελίες, οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές από την επιχείρηση. Η επιχείρηση σας παρέχει τη δυνατότητα, κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να επιλέξετε τον τύπο του παραστατικού το οποίο επιθυμείτε να εκδοθεί, απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο του ιστότοπου. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την επιχείρηση. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολόγητος, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί

Παραγγελία

Ο πελάτης που ενδιαφέρεται για ένα προϊόν στον ιστότοπο ELVIVAFASHION.gr ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία για να ολοκληρώσει την παραγγελία του:  Πατώντας το εικονίδιο «καλάθι» , ελέγχοντας τα στοιχεία της παραγγελίας (χρώμα, ποσότητα, μέγεθος, τιμή, κλπ…) εν συνεχεία ο πελάτης επικυρώνει το επιλεγμένο προϊόν ή τα επιλεγμένα προϊόντα πατώντας το εικονίδιο «αγορά». Ο πελάτης μπορεί να καταχωρήσει την παραγγελία του στην επιχείρηση μέσω e-mail, όπου συμπληρώνει ο ίδιος τα στοιχεία του στο αντίστοιχο δελτίο παραγγελίας. Στην συνέχεια ο πελάτης λαμβάνει την επιβεβαίωση της παραγγελίας του μέσω e-mail. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λανθασμένη αποστολή e-mail ούτε για οποιοδήποτε λάθος κατά την αποστολή των δεμάτων το οποίο οφείλεται στην λανθασμένη συμπλήρωση του δελτίου παραγγελίας από τον πελάτη

Ακύρωση

Η ακύρωση των παραγγελιών μπορεί να γίνει μέσω e-mail. Εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά, η ακύρωση γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του ανά πάσα στιγμή, εκτός εάν έχει ήδη εκδοθεί το τιμολόγιο/απόδειξη αγοράς. Σε αυτήν την περίπτωση, και εάν ο πελάτης δεν επιθυμεί πλέον τα προϊόντα τα οποία έχει παραγγείλει, πρέπει να μας το στείλει χωρίς να το ανοίξει συμπληρώνοντας την ένδειξη «πακέτο μη αποδεκτό». Μετά την επιστροφή του προϊόντος και του τυχόν εκδοθέντος τιμολογίου/απόδειξης αγοράς θα γίνει εντός μηνός αντιλογισμός.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Οι προσφορές μας στα προϊόντα και τις τιμές ισχύουν όσο υπάρχουν στον ιστότοπο και ανάλογα με την διαθεσιμότητα τον αποθεμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την επιχείρηση μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Η μη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος αναφέρεται επίσης στον ιστότοπό μας. Έτσι ανάλογα με τα προϊόντα υπάρχουν ενδείξεις για την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Όταν η επιχείρηση δεν είναι σε θέση να παραλάβει ένα προϊόν από τους προμηθευτές της, ενημερώνει τον πελάτη για την προβλεπόμενη καθυστέρηση μέσω e-mail. Ο πελάτης έχει τότε τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του ή να επιλέξει ένα εναλλακτικό προϊόν που θα του προτείνει η επιχείρηση μας με βάση τις καινούριες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιβληθεί καμία επιβάρυνση για τέτοιου είδους ακύρωση της παραγγελίας.

Πληρωμή

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω του ιστότοπού μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
2. Με αντικαταβολή κατά τη στιγμή της παραλαβής του προϊόντος.
3. Με χρέωση πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής ή προπληρωμένης. Η διαδικασία της πληρωμής αναλαμβάνεται από το ePos Paycenter της Piraeus Bank.
Οι αποδεκτές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «ePOS Paycenter Redirection» της Τράπεζας Πειραιώς
4. Μέσω Paypal.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής θα βρείτε στη σελίδα στη σελίδα Τρόποι Πληρωμής.

Δικαίωμα ιδιοκτησίας

Η επιχείρηση παραμένει ιδιοκτήτης των εμπορευμάτων που έχουν ήδη αποσταλεί μέχρι την τελική πληρωμή του πελάτη. Παρόλα αυτά, από την στιγμή παραλαβής του προϊόντος ο πελάτης είναι υπεύθυνος σε περίπτωση που το προϊόν χαθεί ή υποστεί οποιαδήποτε ζημία.

Επιστροφές

Δικαιούστε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής σας. Ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την επιχείρηση ότι επιθυμεί να επιστρέψει το δέμα. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησης. Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής, είναι υπαιτιότητα της επιχείρησης (π.χ. λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν),  τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει την επιχείρηση μας. Σε αυτή τη περίπτωση, οι αποστολές γίνονται μόνο μέσω της SPEDEX.  Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιβαρύνεστε από το κόστος επιστροφής.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια)

Για λόγους υγιεινής η επιχείρησή μας δεν δέχεται επιστροφές σε εσώρουχα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται είναι η εξής:

Γενικά περί Όρων Χρήσης

Οποιοσδήποτε εκ των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετος προς την ισχύουσα νομοθεσία, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Εάν οποιοδήποτε τμήμα σύμβασης που συνάπτεται μέσω του Καταστήματος αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την επιχείρηση, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει ή να διαγράφει όλους τους όρους του παρόντος, χωρίς καμία προειδοποίηση. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την επιχείρηση μας μέσω του παρόντος ιστότοπου διέπονται από τις διατάξεις που ισχύουν στην Ελλάδα για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Π.Δ. 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. 

Επίλυση Διαφορών

Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που σχετίζεται με τον παρόντα ιστότοπο είναι τα Δικαστήρια  του Πειραιά.

ΑΦΜ: 111722828
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ:

Εγγραφή στο newsletter (ενημερωτικό δελτίο)

O επισκέπτης του ιστότοπου έχει τη δυνατότητα εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter), συμπληρώνοντας τα στοιχεία που προβλέπονται στην αντίστοιχη φόρμα (η οποία βρίσκεται στο εικονίδιο «Εγγραφή στο newsletter» ). Ο επισκέπτης ζητείται να συμπληρώσει το όνομα και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Με την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter)  ο επισκέπτης θα λαμβάνει ενημερωτικά e-mail για τα προϊόντα, τις προσφορές και τις εκπτώσεις του καταστήματος.